
Provozujeme síť restaurací denního stravování LUNCH GARDEN a FOOD GARDEN. Všechny naše restaurace jsou vybudovány za účelem poskytovat svým servisem i atmosférou gastronomii vysoké úrovně a zároveň nabídnout chvíle oddechu v příjemném moderním prostředí. Spolu s Catering Melodie jsou tyto restaurace zastřešovány společností N-GASTRO CZ, která je ručitelem vysoké kvality v oblasti stravování nejen na českém trhu.
Nad rámec těchto služeb Vám nabízíme i OFFICE SERVICE, objednávku občerstvení můžete kompletně realizovat online ZDE!
DENNÍ MENU FOOD GARDEN KAVČÍ HORY
31.03.2025 - 04.04.2025
ÚTERÝ 01.04.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Slepičí vývar s rýží, masem a hráškem
Staročeská kmínka s bramborami a zeleninou
Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka
Penne s kuřecím masem, loupanými rajčaty, bazalkou a česnekem, sypané parmazánem
Hovězí plátek s kapiemi, chilli, červenou cibulí a pórkem, basmati rýže
Trhané listy salátů s grilovanými krevetami
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Poke Bowl s lososem
STŘEDA 02.04.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Polévka z hovězí oháňky s celestýnskými nudlemi
Zeleninová polévka se smetanou a pažitkou
Vepřová roláda v pivní marinádě plněná špenátem, vejci a mrkví, pečené brambory
Bavorské vdolky s povidly a cukrem
Svíčková hovězí pečeně, houskové knedlíky, brusinky
Parmská šunka s pečenou dýní a čočkou beluga
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Panang curry chicken - kuřecí maso s kari pastou, limetou a thajskou bazalkou, jasmínová rýže
ČTVRTEK 03.04.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Tom Jeud Khai - polévka se zeleninou, vejci a houbami
Kapustová polévka s uzeninou
Smažené rybí filé, bramborová kaše, citrón
Dušené ledvinky na cibulce, basmati rýže
Špikovaná krůtí prsa pečená v jogurtu a bylinkách, zeleninový bulgur
Waldorf salát
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Kubánský burger s pomalu pečeným vepřovým ramínkem, chedarem, kyselou okurkou, bramborové hranolky
PÁTEK 04.04.
POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.
Pórková polévka s bramborami a vejci
Polévka z mladého hrášku s krutony
Pečená vepřová plec, kysané zelí, variace knedlíků
Kuřecí prsa pečená v marinádě z chilli, uzené papriky a medu, kuskus s pečenou zeleninou a oregánem
Tagliatelle s telecím masovým ragú a chřestem, hobliny Grana Padano
Listový salát se smaženým sýrem Brie a dipem ze zakysané smetany
SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.
Pad Thai Neur - rýžové nudle s vejci, tamarindovou omáčkou, hovězím masem a fazolovými klíčky
Food Garden Kavčí hory
Kavčí hory Office Park
Na Hřebenech II 1718/10
140 00 Praha 4
Otevírací doba restaurace:
08.00 - 18.00
Odpovědná vedoucí:
Petra Blahová
Tel: +420 739 507 203
E-mail: petra.blahova@cateringmelodie.cz