Provozujeme síť restaurací denního stravování LUNCH GARDEN a FOOD GARDEN. Všechny naše restaurace jsou vybudovány za účelem poskytovat svým servisem i atmosférou gastronomii vysoké úrovně a zároveň nabídnout chvíle oddechu v příjemném moderním prostředí. Spolu s Catering Melodie jsou tyto restaurace zastřešovány společností N-GASTRO CZ, která je ručitelem vysoké kvality v oblasti stravování nejen na českém trhu.

Nad rámec těchto služeb Vám nabízíme i OFFICE SERVICE, objednávku občerstvení můžete kompletně realizovat online ZDE!

DENNÍ MENU FOOD GARDEN KAVČÍ HORY 


31.03.2025 - 04.04.2025

ÚTERÝ 01.04.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Slepičí vývar s rýží, masem a hráškem

Staročeská kmínka s bramborami a zeleninou

Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka

Penne s kuřecím masem, loupanými rajčaty, bazalkou a česnekem, sypané parmazánem

Hovězí plátek s kapiemi, chilli, červenou cibulí a pórkem, basmati rýže

Trhané listy salátů s grilovanými krevetami

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Poke Bowl s lososem

STŘEDA 02.04.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Polévka z hovězí oháňky s celestýnskými nudlemi

Zeleninová polévka se smetanou a pažitkou

Vepřová roláda v pivní marinádě plněná špenátem, vejci a mrkví, pečené brambory

Bavorské vdolky s povidly a cukrem

Svíčková hovězí pečeně, houskové knedlíky, brusinky

Parmská šunka s pečenou dýní a čočkou beluga

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Panang curry chicken - kuřecí maso s kari pastou, limetou a thajskou bazalkou, jasmínová rýže

ČTVRTEK 03.04.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Tom Jeud Khai - polévka se zeleninou, vejci a houbami

Kapustová polévka s uzeninou

Smažené rybí filé, bramborová kaše, citrón

Dušené ledvinky na cibulce, basmati rýže

Špikovaná krůtí prsa pečená v jogurtu a bylinkách, zeleninový bulgur

Waldorf salát 

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Kubánský burger s pomalu pečeným vepřovým ramínkem, chedarem, kyselou okurkou, bramborové hranolky

PÁTEK 04.04.

POLEDNÍ MENU | 11.00 - 15.00 HOD.

Pórková polévka s bramborami a vejci

Polévka z mladého hrášku s krutony

Pečená vepřová plec, kysané zelí, variace knedlíků

Kuřecí prsa pečená v marinádě z chilli, uzené papriky a medu, kuskus s pečenou zeleninou a oregánem

Tagliatelle s telecím masovým ragú a chřestem, hobliny Grana Padano

Listový salát se smaženým sýrem Brie a dipem ze zakysané smetany

SUPERIOR | LIVE COOKING | 11.00 - 15.00 HOD.

Pad Thai Neur - rýžové nudle s vejci, tamarindovou omáčkou, hovězím masem a fazolovými klíčky

Food Garden Kavčí hory 


Kavčí hory Office Park
Na Hřebenech II 1718/10
140 00  Praha 4

Otevírací doba restaurace:
08.00 - 18.00

Odpovědná vedoucí:
Petra Blahová
Tel: +420 739 507 203
E-mail: petra.blahova@cateringmelodie.cz